Wie zijn wij?

AM/FM B.V., opgericht in 2000, richt zich op interim management en organisatie-advies in middelgrote en grote organisaties, in profit- en non-profit sector.

Vanuit onze gerestaureerde boerderij 'De Christinahoeve', in het pittoreske Heesselt aan de rand van de Betuwe, verricht AM/FM werkzaamheden op het gebied van managementadvies, interim management, project management en crisismanagement op het gebied van bedrijfsvoering voor onze opdrachtgevers. Ook u bent van harte welkom! Wij openen graag de poort voor u!

Als ervaren interim management en organisatie-advies specialisten maken wij bij AM/FM van omvangrijke en complexe organisatieveranderingen of reorganisaties een inzichtelijk proces. Bij AM/FM streven wij met onze expertise naar de optimale bedrijfs- en/of projectuitvoering voor onze opdrachtgevers. Dit heeft vaak direct een positief effect op het resultaat van de organisatie.

Betrouwbaarheid en resultaatgerichtheid staan hoog in het vaandel en zijn duidelijk zichtbaar in de kernwoorden die bij onze medewerkers horen: mens-en resultaatgerichtheid, pragmatisch, to the point en een "beide benen op de grond mentaliteit".