De Heidag

 

De Heidag: echt iets anders!

Onder de naam 'De Heidag' biedt AM/FM "op maatgesneden" trainingen en coachingstrajecten aan in een door u gewenste locatie in de Betuwe of elders in Nederland. Bij AM/FM zijn wij van mening dat mensen het beste leren wanneer zij dit in een ontspannen sfeer doen. Intensieve trainingen gecombineerd met prettige, ontspannende activiteiten in de buitenlucht.
Ga voor meer informatie over de prachtige omgeving naar www.rivierenland.nl

Dat training maatwerk is weten wij als geen ander bij AM/FM.
Leiderschap is een belangrijke randvoorwaarde voor het succes van organisaties. De situatie waarin de organisatie zich bevindt is bepalend voor de wijze van leidinggeven. Als leider vervul je verschillende taken en elke taak vraagt om een verschillende rol. Dit vraagt weer om verschillende vaardigheden of competenties die, met de juiste training of coaching, geleerd kunnen worden. Maar ook zelfkennis is van groot belang.

Samen met de opdrachtgever én deelnemers kunnen de ervaren managementadviseurs een (meerdaagse) managementtrainingsprogramma opstellen. Met als doel u zelf en uw medewerkers verder te ontwikkelen. Op verzoek stellen wij een persoonlijk ontwikkelingsplan op of een plan gericht op een specifiek onderdeel van uw organisatie. Dit plan is praktijkgericht: op welke facetten moet u zich als manager binnen uw organisatie richten?

Bent u geïnteresseerd in welk management- trainingsprogramma  AM/FM kan opstellen voor u, uw medewerkers, of organisatie?

Bel voor meer informatie met Miranda van Heesch:
Tel. 0418 653 903
Mobiel: 06 557 84 523
of mail: mirandavanheesch@am-fm.nl